Nyheder

Vigtig besked chip

Reminder om at chip er nødvendig

Der er kun ca. 2 måneder til vi åbner vores nye fitnessbygning. 

Det er vigtigt for Viking Atletik at understrege, at vi for at sikre en god oplevelse for alle og en god kvalitet i bygningen, har vi indført et maksimum antal brugere på 1500 medlemmer. 

For at få adgang skal du bruge en chip. Ingen chip - ingen adgang. Det uanset hvilken type medlemskab du har, altså kan du godt være tilmeldt fitness, men du har ikke adgang, før du har fået en chip til bygningen. Når vi når de 1500 udleverede chip, så opretter vi venteliste - læs mere her 

Det er også vigtigt for os, at alle jer, der har bakket Viking Atletik op i bl.a. vores nedlukningsperiode og med et medlemskab gennem mange år, bliver gjort opmærksom på denne ændring. Derfor minder vi igen om, at du skal huske at få hentet din chip. 

Det er også vigtigt for os at understrege, at al vores holdtræning flytter ind i bygningen. Her vil det fremtidigt betyde, at du skal være tilmeldt fitness og du skal have udleveret en chip, hvis du vil dyrke bl.a. kettlebell, spinning, crossgym, stram op, mandagstræning, yoga - og evt. nye indetræningsmuligheder. 

Vi har gjort medlemslisten op. Vi kan se, at ca. 1350 af vores medlemmer har et medlemskab, der giver adgang til fitness. Men vi har p.t. kun udleveret ca. 900 chip. Så der er en del der mangler. 

Vi får i øjeblikket dagligt nye indmeldelser. Mange tilvælger fitness. Vi ved også, når vi hører på vandrørene, at vi vil få stor tilgang, når vi åbner vores nye bygning. Da de 1500 chip udleveres efter "Først til Mølle" princippet, så vil det være en god ide, at du får hentet din chip nu. Blot et godt råd. Som allerede medlem betyder den opbakning du har givet fællesskabet i Viking Atletik, utroligt meget.

Det med småt: Du skal betale 150 kr. i depositum ved udlevering af chippen. Penge du altså får igen, hvis du melder dig ud inden for tidsfristen for dette - samt afleverer chippen senest 10 dage efter din udmeldelsesdato. Vi har desværre er faring for, at uden depositum, får vi ikke "nøglen" retur ved udmeldelse og det vil vi gerne have :-) 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.