Nyheder

Ulla til Øst DM

Ulla Gulev forsvarede Viking Atletiks farver til Øst DM for veteraner i weekenden

En lille rejsebeskrivelse fra søndagens stævne.

Jeg skulle tidligt afsted med færgen kl 6.30. Og efter en lang rejse med færge, bus, regionaltog samt en travetur, ankom jeg til Holbæk stadion 4½ time senere.

Der var tid til en sludder med gamle venner/konkurrenter inden det gik løs. 

Først skulle jeg løbe 100m. Jeg fik en god start og holdt forspringet resten af løbet.

Så var der en pause inden kuglestød. Men da vægtkasterne var forsinkede, og det var de samme der skulle være med i kugle som vægtkast, valgte Holbæk at udskyde starten på kuglestød i ½ time. Det betød desværre for mig, at kuglestød og 400m løb faldt oveni hinanden. Så jeg nåede 3 kuglestød inden jeg hurtigt måtte skifte sko og løbe 400m uden en særlig god opvarmning. Men det gik alligevel fint, og jeg vandt 400m, selvom jeg fik min (hade)-bane 6 :-) .

Tilbage til kugle igen, og med lettere rysten på hænderne og pulsen helt i vejret fik jeg mine sidste kuglestød. Kuglestød blev vundet af en stærk politikvinde, som var klasser bedre end jeg. Og jeg endte kuglestødskonkurrencen på en 3. og sidsteplads.

 

Så jeg var træt og glad da turen igen gik hjemad

Ulla

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.