Nyheder

Tri i Malaysia

Jacob Schiøtt og Betina Flade i ironman konkurrence

I weekenden deltog Betina Flade og Jacob Schiøtt fra Viking Atletik i IRONMAN Malaysia på øen Langkawi. Konkurrencen foregik i 30 graders varme og en luftfugtighed på ca. 90 procent. Desuden var der en del hårde stigninger og op mod 2100 højdemeter på cykelruten, så det bliver regnet som en af de hårdeste Ironman-konkurrencer i kalenderen.

Konkurrencen var for Jacob en del af en plan, med støtte fra Færgen, om at kvalificere sig til og deltage i IRONMAN World Championship på Hawaii i oktober næste år. Konkurrencen gik godt for Jacob, og det lykkedes ham at blive nr. 4 i aldersklassen 45-49 år, 14 minutter efter vinderen i klassen og nr. 21 af de ca. 1100 “age group” triatleter. Da der var 50 kvalifikationspladser i alt og 5 pladser i Jacobs klasse, lykkedes det Jacob at blive kvalificeret igen, som 

han også blev det i 2013, efter at have været tæt på flere gange de sidste to år. 

Sluttiden blev 10.02 fordelt på 1.08 for de 3,8 km svømning, 5.16 for de 180 km cykling og 3.29 for de 42,2 km løb. 

 

Betina kom også fint igennem konkurrencen på en fjerdeplads i aldersklassen 50-54 år. Da der ikke var så mange deltagere i den klasse, var der  her kun én Hawaii-kvalifikationsplads.

 

Hos de professionelle blev den tidligere vinder af IRONMAN Copenhagen, danskeren Jens Petersen-Bach en flot nummer to efter franskmanden Romain Guillaume.

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.