Nyheder

Tak for en god uge

Etape Bornholm nødudgave blev afviklet som støttearrangement i uge 30

Stor tak til alle jer, der var involveret i vores støttearrangement i uge 30. 

I fem dage stillede vi start- og målområdet op der hvor Etape Bornholm plejer at blive afviklet. Ruterne var også afmærket - og så kunne alle, helt gratis, løbe "Etape Bornholm" mellem kl. 10:00 og 19:00. 

Ingen tidtagning, ingen anden service, udover at deltagerne kunne få vand midt på ruten og i mål.

Det blev en succes. Mellem 800 og 1000 løb med hver dag. Rigtigt mange af deltagerne var løbere, der allerede havde bestilt billet til Bornholm før, at Corona tvang Etape Bornholm til at blive aflyst. Men mange løb også med, nu muligheden var der.

Tusinde tak for jeres opbakning. Tusinde tak for jeres mange støttebidrag til Viking Atletik. Vi solgte støttemedaljer i stor stil. Den kan fortsat købes her :-)

Normalt bruger vi ca. 250 forskellige hjælpere i løbet af en etapeuge. I år brugte vi 16 hjælpere. Stor tak til jer, der stillede op og afmærkede rute - og det lille serviceteam der var i målområdet. 

Vi glæder os til næste år, hvor vi forhåbentligt kan lave et normalt Etape Bornholm. Med samlet start kl. 18:00. Men vi gør os også nogle tanker om, hvorvidt det skal være muligt, at løbe om formiddagen enkelte dage. Det kunne være de dage, hvor vi kun i begrænset omfang løber på offentlige veje - altså tirsdag til torsdag. Men vi holder alle muligheder åbne - og lover ikke noget. Det vil vi finde ud af i løbet af efteråret.

Der er allerede tilmeldt 726 løbere til 2021 udgaven. Se hvem her 

TAK til alle involverede. Det var en skøn uge.  Du kan nyde nogle billeder fra ugen her 

 

Claus Clausen

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.