Nyheder

Spinninghold oprettet

Det er nu muligt at tilmelde sig vinterens spinningshold

Så er vores spinningshold oprettet for den kommende vinter.

Bemærk, at ændringer i antallet af hold (både plus og minus) kan forekomme, alt efter behov og fremmøde.

Du kan se betingelserne for spinning her - og så er der link videre til holdene og tilmelding.

Spinning foregår fra 1. oktober på Østre Skole i den blå gymnastiksal (gamle drengesal - den der ligger "bagerst i forhold til indgangen fra Andr. Riis vej). Det er hele vinteren vi har lejet lokalet. Der er bademulighed (ikke optimale), da vi har begge omklædningsrum til rådighed. Af hensyn til låsning af døre og porte, så er det kun muligt at møde ind 15 minutter før træningen starter. Ligesom træningslokalerne skal forlades umiddelbart efter træningen er ophørt. Men alt dette fortæller din træner dig om, når du møder op. Der er god afstand mellem cyklerne, der vil være sprit til rådighed - og så tænker vi os ellers om og viser god adfærd sammen. 

Kettlebelltræningen i vinter vil ligeledes foregå i salen. Mere om det senere. 

Bemærk, at for at spinne i Viking Atletik, skal du være tilmeldt fitness. Pris for medlemskab er 450 kr. for et kalenderår samt 300 kr. pr. kalenderår for fitness. 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.