Nyheder

Spinning i vinter

Selvfølgelig kommer der spinning her i vinter - det er fra 1. oktober

Men det bliver ikke i vores fitnessbygning på Rønne Stadion. De regler der er omkring, hvor mange mennesker der må være pr. kvadratmeter, ville kun tillade 7 cykler. Da vores nye fitnessbygning jo først bliver klar hen på foråret, har vi derfor, indtil da,  lejet et lokale "ude i byen", hvor vi kan gennemføre spinningen. Et sted hvor vi oven i købet også kan tage vores reservecykler i brug, så holdene blive lidt større end hidtil.

På onsdag bliver holdene lagt på og så kan bookingen starte. Vi starter op den 1. oktober - indtil da, er der fortsat kun ganske få hold - og det er i gården (altså udendørs) på Louisenhøj. 

De forhold der er omkring sted m.v. bliver der også givet besked om snarest. 

Bemærk, at for at spinning i Viking Atletik kræver det:

- Du er tilmeldt som fitnessbruger

- Du logger på viking.hallbooking.dk og booker et hold

- Du rent faktisk møder op..... Husk afbud i god tid, hvis du ikke kan bruge en booket tid, så giver du et andet medlem muligheden. 

Læs mere her - http://viking-atletik.dk/fitness/indoorcycling/

Det er også via det link du ser på ovenstående side, at du kan se hvilke hold der er, hvornår der trænes. Som skrevet, så bliver de lagt på onsdag i denne uge. 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.