Nyheder

Sparkassen støtter

Sparekassen Bornholms Fond støtter Viking Atletik

Vi er glade i Viking Atletik. Vi har fået en støtte på 250.000 kr. til vores projekt, Fitness For Alle, fra Sparekassen Bornholms Fond. Samtidig har vi fået tilsagn om, at vi kan låne yderligere 500.000 kr. til byggeriet, som starter den 1. februar næste år. Vi skal opføre 400 m2 idrætsbygning hvor hovedformålet er inklusion af handikappede idrætsudøvere i idrætsforeningen.

Se her hvem der ellers har fået støtte fra Sparekassen Bornholms Fond i denne omgang.

Hele vores projektet koster ca. 7,1 mio. kroner og skal stå færdigt 1. december 2019.

STOR tak til Sparekassen Bornholms Fond for støtten.

 

Fitness For Alle er et landsdækkende projekt, som Viking Atletik er en del af. Tre projekter (Give, Gladsaxe og Rønne) er udvalgt og vi har tidligere modtaget 2,5 mio. kroner fra kampagnen. Vi har også modtaget et tilsagn fra BRK, om en kommunegaranti for et lån på 1,4 mio.

Realdania, Lokale og Anlægsfonden, Danske Handicaporganisationer, DIF, DGI, Parasport Danmark, Bevica Fonden og bevæg dig for livet - Fitness, udgør partnerskabet bag kampagnen "Fitness for alle". Trygfonden støtter kampagnens forskningsdel.

 

I morgen onsdag, tager vi i øvrigt næste skridt i hele byggeprocessen. Vi har møde med det arkitektfirma, der skal levere tegningerne til byggeriet. Det er det kendte århusianske firma Cubo, der kommer på deres første besøg hos os. Bl.a for at se forholdene nærmere an. Det ser vi frem til. Cubo står bl.a. bag det nye Campus Bornholm, Nexø huset og de spændende bygninger der findes på Hammerhavnen.

 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.