Nyheder

Rønne Stadion Nord

Rønne Stadion Nord er vores faste træningsbane og det sted vi har alle vores atletiktilbud.

I har givetvis læst om en navnekonflikt på Rønne Stadion Nord. Ellers kan I gøre det på dette link fra en artikel i Bornholms Tidende - tryk her 

Viking Atletiks holdning til denne sag er den samme, som da Rønne FB spurgte og fik tilladelse til det for en 2-3 år siden. Det har vi meddelt i en høringsrunde omkring konflikten. Vi har desuden deltaget i møder, hvor vi har givet udtryk for vores holdning. 

Bestyrelsen har ikke noget i mod, at stadion kaldes andre navne end Rønne Stadion Nord, eller at der opsættes midlertidige reklamer på stadion, når denne er booket og tildelt via BRK. Kan fodboldklubberne tjene lidt på dette, så skal de være velkomne. 

Det er bare vigtigt for os, at stadions officielle navn er Rønne Stadion Nord. Og dette er navnet, når der ingen aktiviteter er der inde og især når vi har stadion tildelt. Til forskel fra de to fodboldklubber, der også benytter stadion en gang hver 14. dag i sommerperioden, så har vi stadion (atletik stadion) fast tildelt året rundt op til 3 gange om ugen til vores træning. Desuden afvikler vi alle vores atletikstævner derinde og også en række af vores events. 

Vi vil derfor ikke have trukket en kommerciel interesse ned over hovedet, som vi ikke er en del af. Men det er vores holdning, at man midlertidigt kan kalde stadion det man vil, når man har det tildelt. Vi omtaler også ofte stadion som "Atletikstadion" - i daglig tale. 

Foruden os benytter skolerne stadion - og lejlighedsvis også andre aktører. Tror stadion vist også har status som "Nationalstadion" :-) 

Den afgørelse som BRK er kommet frem til, ligger helt inden for den holdning vi har til spørgsmålet. Det officielle navn er fortsat Rønne Stadion Nord. Og der vil ikke være andre faste navneskilte på stadion. 

 

Claus Clausen

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.