Nyheder

Referat fra bestyrelsesmødet 11. marts

Kom med ind bag de indre linjer i Viking Atletik.

Dette er et forkortet og offentligt referat fra vores møde i mandags. Bestyrelsen består af 11 personer, der alle er valgt blandt Viking Atletiks mange medlemmer. Det sker på den årlige generalforsamling. 

Det er bestyrelsen der leder klubben mellem generalforsamlingerne. Viking Atletik er en demokratisk nonprofit organisation. 

Forkortet referat fra bestyrelsesmødet mandag den 11. marts.

 

Orienteringspunkter

Vi er lige nu 2756 medlemmer. Ca. 2250 medlemmer har en chip til fitness. Der kommer løbende nye medlemmer – i snit en om dagen.

Solcelleanlægget er nu etableret. Sagen kan snart afsluttes. Vi glæder os til at kunne udnytte solen.  

Hjertestarter er sat op på Villa Nova.

Der sættes solfilm op på ruderne i holdsalen mod vest og syd. Det skulle tage den værste varme om sommeren.

Vi genetablerer snart overdækningen på lagerets vestlige væg. Blev taget ned ifm. sandblæsningen.

Vi afventer træningsudstyr fra Kompan til Villa Nova. NST har sagt god for vi sætter det op. Laves i løbet af foråret. Det er købt og betalt i 2023 regnskabet.

Der er købt 4 ekstra trampoliner hjem. Tilbuddet er meget efterspurgt.

Vi køber en pølsesteger og brødvarmer til brug for vores events. Pølsekursus bliver nødvendigt. Kan vist tages på nette.

Diskos bur igen igen igen. Desværre løbes der fra aftalen igen vedr. kasteburet. Som alle ved, så er økonomien presset i BRK, hvilket vi også skal have respekt for. Det er direkte farligt som det er nu, hvor der kastes diskoskast uden krævet sikkerhedsbur. Kastes der langt i ”kastegården”, så rammer man minifodboldbanerne – og der løber børn rundt i landingsområdet. Det er nødvendigt med bur inde på atletikbanen. Der skal findes en løsning og en permanent løsning. Vi har bedt om et møde. Vi betaler om nødvendigt selv – forhåbentligt støttet af fonde.

Det går helt vildt til med tilmeldingen til Bornholm Rundt. Over 1500 tilmeldt allerede. Mere end dobbelt så højt som sidste år. Ny grænse bliver 1800 deltagere. Der kommer et opvarmningsløb om lørdagen.

Etapen ligger 37 procent foran. Planlægningen kører. Holder denne procentsats, vil det betyde rekorddeltagelse for Etape Bornholm. Men mon ikke det flades ud.

Næste event er Cross island. Øvrige events er tilmeldingen åben til. Vi forventer dog ikke væsentlig større tilslutning til de små events.

Vi har indgået en stor og vigtig aftale med Bornholms Rovfugle show. Den er vi meget glade for.  

Prøvetøj til trænere og ledere og cykeltøj modtaget og er nu bestilt. Så må vi se hvornår det lander.

Nye klubtrøjer er bestilt. Dog kun som singlet. Hvad der skal ske med restlageret af de gamle trøjer, må vi finde ud af. Når vi har modtaget tøjet, fastsættes prisen (sælges uden fortjeneste). Klubben tager tabet for det, der ikke sælges.

Punkter til behandling

Gennemgang og godkendelse af forretningsorden. Forretningsorden | Viking Atletik (viking-atletik.dk)

Konstituering
Næstforperson: Esther Løsholt
FU Medlem: Annika Espersen
Forretningsudvalget består jf. vedtægterne af Forperson, Næstforperson, Kasserer, Sekretær og et bestyrelsesmedlem – jf. paragraf 12 i vedtægterne.
O-udvalg: Flemming Munch Hansen
Cykel og tri-udvalg: Michael Ovesen
Etapeudvalget: Claus Clausen
Motionsudvalget: Stephanie Norlin
Atletikudvalget: Karina Juul Jensen
Fitnessudvalget: Annika Espersen
- herunder Handikap Idræt: John Dybdal
Festudvalget: Kenn Pedersen

Forslag til kommende møder:

  1. marts kl. 16:00
    17. juni
    19. august
    7. oktober
    9. december – med efterfølgende spisning
    20. januar 2025

    Godkendelse af formand for cykel og triudvalget. Henrik Havn påtager sig efter cykel- og triudvalgets møde den 12. februar at være formand for cykel og triudvalget.

Forslag om ændring af medlemsbetingelser som fremlagt på generalforsamlingen. Vi ændrer pr. dags dato reglerne for chip, hvor der nu købes en chip til 150 kr. ved udlevering. Depositum udgår. Det er alt for tidskrævende og hænger ikke sammen tidsmæssigt. DGI anbefaler også man gør det på den måde. Ærgerligt vi ikke var klar over det, da vi startede op. For dem der har chip nu, så er fornyelse af kontingent i 2025 samtidig accept af de nye regler. De 150 kr. der allerede er betalt, bliver ”konverteret” til et køb af chippen. Så kan man melde sig ud, hvis man ikke ønsker at acceptere de nye regler. Det skal ske seneste den 10. december – altså helt som hidtil. Drøftet og vedtaget. Mellem 400 og 500 melder sig ud hvert år. Det forventer vi også til næste årsskifte.

Vi drøftede endnu engang muligheden for sauna ifm. svømmetilbuddet. Holdningen hos bestyrelsen er i udgangspunktet uændret. Det er voldsomt dyrt at tilkøbe sauna og ønsker man denne mulighed, kan man benytte sig af de offentlige åbningstider, morgensvømning m.v. Men vi vil gerne være imødekommende og skitserede en plan om sauna en gang om ugen i Viking Atletik regi. Denne løsning skal drøftes med Rønne Svømmehal før vi kan sige mere. Derefter vil vi evaluere behovet og drøfte det igen. 

Vi drøftede kort ideen om, at lave vores egen sauna på grunden (Louisehøj), så alle havde adgang til det, når vi ønsker det. Men sådan en bør ligge ifm havvand, så det er urealistisk, desværre. 

Vi besluttede at fastholde vores ønske om 4 gange ugentlig svømning. Det skal der dog søges om, da vi ikke selv afgør om vi kan få tiderne. Men vi vil forsøge.

Drøftelse af situationen i Dansk Atletik Forbund. Den har udviklet sig nærmest komisk. Man kan ikke skifte formand eller direktører hvert år og hele tiden ligge i ”krig”. Vi hilser det velkommen, at man nu starter helt forfra og håber på ro. Vi havde ikke mulighed for at deltage i ekstraordinært årsmøde i onsdags, men er glade for resultatet af det. Som forening er vi medlem af Atletik, o-sport og Tri i DIF regi.

Orientering om aftale med Sportmaster og New Balance. Et tredelt samarbejde mellem os og de to, kunne ikke fortsætte grundet logistik og praktik mellem Sportmaster og New Balance. Intet er som før. Vi fortsætter med New Balance, som er en meget vigtig samarbejdspartner for klubben. Faktisk modtager vi ca. en million fra dem om året (naturalier). Især omkring Etape Bornholm. Aftalen med Sportmaster er derfor stoppet et år før kontraktudløb. En kær og god samarbejdspartner, som vi har haft i mange år, som vi nu siger farvel til. Vi skilles om venner. Vi indgår en ny 6 årig aftale med New Balance snarest og der kobles en ny sportsbutik på. Nærmere tilgår.

Økonomi

Restanceliste gennemgået. Det sker godt ud.

Budgetopfølgning ser fornuftigt ud. Der er et enkelt sted hvor budgettet allerede er overskredet på udgiftssiden, men vi ligger også allerede over budgettet på kontingentindtægter, så det tages derfra. Ellers følger vi budgettet.

Udvalgene

Udvalgene orienterede om deres aktiviteter. Især den kommende opstart af sommersæsonen fylder meget.

Del denne side

Følg Etape Bornholm