Nyheder

Nyt tidsystem

Søndag er første gang vi bruger det

På søndag bruger vi for første gang vores nye tidsystem, som netop er købt hjem.

Det sker ved afviklingen af BM lang Cross i Nordskoven (Blykobbe Plantage). 

Vi skifter samtidig chipsystem. Det vi hidtil har brugt var chipbrikker. Nu går vi ovre til engangschip, der sidder fast på startnumrene. Det har umiddelbart flere fordele. Dels er selve systemet en langt nyere generation, som fungerer bedre, dels kan vi ved udleveringen nøjes med udlevering af en samlet enhed (startnummer og chip i et) og dels skal vi ikke efter løbet samle chip ind. Det gør så også, at vi kan spare 3-4 frivillige hjælpere væk og dermed lægge tyngden over på en række andre servicefunktioner under og efter løbet. 

Det nye anlæg består af tre bokse. Det vil således være lettere og hurtigere at bruge både start- og målboks (nettotid) og vi vil kunne øge servicen for tilskuerne ved, at vi med en 3. boks kan lave indvarsling til speakeren. Vi glæder os til at tage det i anvendelse. Søndagens BM lang Cross er et  forsøg med det nye system, så vi lige lærer det at kende, inden alle sommerhalvårets mange events går igang. 

Anlægget er købt hjem med støtte fra BRK, idet vi sidste år fik 100.000 kr. fra en eventpulje til indkøbet. Det er lige under halvdelen af den samlede investering. Vi regner med at sådan et anlæg har 10-12 års levetid. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.