Nyheder

Ny servicevogn på vej

Stor støtte fra Brdr. E. S. & A. Larsens legat og Sparekassen Bornholms Fond

Servicekøretøj er sat i ordre

Det har længe været et ønske for bestyrelsen, at vi i højere grad end nu, kan servicere vores mange værdifulde hjælpere, når vi afvikler vores events. Som drøftet på Generalforsamlingen, afsatte vi derfor et større beløb, sidste år, til indkøb af en servicebil. En bil der skal indrettes med lidt køkkenfaciliteter som kaffemaskine, køleskab, skabe, bordplade m.v. Et sted hvor vores mange hjælpere efter hver event kan få sig en kop kaffe og lidt at spise. Vel at mærke i ro og fred og under ordentlige forhold. Et ønske, som rigtigt mange har ytret sig om.

Bestyrelsen har netop i dag afgivet den endelige ordre på indkøbet. Det er en stor dag for klubben.

Brdr. E., S. & A. Larsens Legat har givet Viking Atletik en legatportion på 70.000 kr. til indkøbet. Tidligere har Sparekassen Bornholms Fond ydet os støtte på 40.000 kr. til indkøbet.

Vi har samtidig fået meget stor hjælp af Nybos auto, der samtidig betyder, at vi har fået en stor rabat ved indkøbet.

Resten af beløbet har vi sparet op. Bl.a. et beløb på 200.000 kr., som vi havde hensat på sidste års regnskab.

Vi får bilen hjem i uge 29. Den kan således bruges under dette års Etape Bornholm. Men ikke i helt færdig form. Vi når ikke at få køkkenet indrettet, så under etapen må vi bruge den med midlertidige borde og et køleskab. Men fra omkring september, vil den være klar.

Bilen skal også bruges til at trække trailere frem og tilbage til de steder, hvor vores events finder sted. Under afviklingen af vores events, har vi mellem 6 og 10 trailere ude, alt efter hvilken event vi laver.  Faktisk endnu flere under etapen. Så der skal heldigvis også bruges mindre tid på køre frem og tilbage, nu vi for en trækker mere.

Men først og fremmest glæder vi os til, at kunne gøre endnu mere for vores hjælpere. Det er de frivillige hænder der bærer vores events igennem. Stor tak for den indsats der ydes.

 

Claus Clausen

 

Bilen på vej til montering af kasse. Der er tale om en Open Movano leveret fra Nybos Auto.

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.