Nyheder

Medlems- og hjælperfest

Hvis du vil med, så tilmeld dig gerne i god tid

Medlems- og hjælperfest – Viking Atletik

Fredag, den 17. august 2018 kl. 18.00

Årets medlems- og hjælperfest i Viking Atletik finder sted i nye rammer, nemlig i telte, opsat på den store græsplæne ved vores klubhus, Louisenhøj.

Vi har fået en kok til at levere og tilberede en dejlig grillmenu til os, bestående af grillpølse, grillkylling, svinemørbradbøffer, heltstegt oksefilet og helstegt griseskinke.

Hertil 3 slags salater, 2 slags dressing, kartoffelsalat, creme-kartofler og bollebrød.

Bagefter får vi kaffe med en småkage til.

Underholdning med musik og mulighed for dans.

Alt dette skal du som medlem, hjælper eller ledsager kun betale 50 kr. for. (Resten betales af klubben).

Øl, vin og vand kan købes til fordelagtige priser.

Festen slutter kl. 23.30 af hensyn til naboerne.

Men for at festen skal kunne gennemføres, skal vi have mindst 50 tilmeldinger inden den 15. juli. Så hvis du allerede nu ved, du skal med, så gå ind på vores hjemmeside og foretag tilmelding så hurtigt som muligt.[1]

Når vi har de første 50 tilmeldinger i hus, åbner vi op for yderligere tilmeldinger, men den allersidste frist for tilmelding er den 3. august.

Du kan tilmelde dig her 

 

[1] Skulle det ske, at vi må droppe festen pga. for få tilmeldinger inden 15. juli, får de tilmeldte selvfølgelig deres penge tilbage.

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.