Nyheder

Løbestil og balance

Hold dig opdateret om løberåd

Det at dyrke løb er egentlig meget enkelt. Vi samler en række gode råd på vores hjemmeside, under betegnelsen "Husmandsråd". 

Har du nogle råd du vil give dine klubkammerater, så send dem til mig. Så lægger jeg dem ud. 

Jeg lægger også en række råd på, når jeg får spørgsmål om de forskellige emner, eller de er relevante i forhold til vores træningstilbud m.v.

Så kan du jo benytte dig af rådene, hvis du ønsker det. Har du et spørgsmål, som ikke er belyst, så send spørgsmålet til mig. Der går helt sikker også andre rundt og undrer sig over hvordan det hænger sammen. Viking Atletiks trænere ved rigtigt meget. Lad os give dig svarene på dine spørgsmål. Du kan også spørge os direkte når vi mødes til træning. Vi ved alle rigtigt meget, det er i grunden ret simpel viden, når man først kender til det. Det deler vi gerne.

Siden er lige opdateret med en række råd om bl.a. løbestil og balance. Men der kommer løbende nye emner til. Find det her 

Vil du prøve det i praksis, så mød os til en af vores træninger.

Cc@viking-atletik.dk - på vegne af Viking Atletiks ca. 50 trænere og instruktører. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.