Nyheder

Løbestart den 22. oktober

Vi starter løbetræningen den 22. oktober kl. 16:45 fra Rønnehallen

Vil du i gang med løbetræning sammen med andre, så mød op ved Rønnehallen tirsdag den 22. oktober kl. 16:45. 

Der er mulighed for omklædning i Rønnehallen.

Vi har rigtigt mange hold. Både motion og for dig, der vil løbe lidt stærkere. Om tirsdagen løber vi sjove og spændende intervaller på et oplyst stadion - ellers har vi også nogle hold, der løber lidt længere ture uden for stadion.

Vil du i gang med løb, så har vi et hold, der starter med ganske få km. - skiftevis gå og løb og undervejs en masse spændende øvelser. For dig der ikke har løbet før. Vi træner hver tirsdag med Claus Clausen som træner. Vi starter helt fra bunden. Løbestart med Viking Atletik.

Vil du løbe intervaller på en sjov måde, så har vi flere hold du kan træne med. Måske du i dag allerede løber, men gerne vil have lidt mere kvalitet i. Vi har flere hold med mange forskellige niveauer. Nogle af holdene slår sig sammen tirsdag, mens torsdag og lørdagstræningen er lidt mere varieret. Bemærk, at de forskellige hold træner to til tre gange om ugen. Det er ikke alle hold der er der om torsdagen og om lørdagen, men her kan du vælge at løbe med andre løbere. Vi skal nok guide dig ind. 

Vi ses forhåbentlig til LØBESTART - vinter - I VIKING ATLETIK. 

Læs mere her - og se DEN FORELØBIGE liste over hold og trænere. Rettelser kan forekomme. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.