Nyheder

Klar til Etape Bornholm?

Kom og løb med

Viking Atletik er klar til Etape Bornholm, der starter om 14 dage. Er du klar?

På nuværende tidspunkt er der tilmeldt tæt på 1700 løbere. Vi regner med - og håber på - at vi kommer op på 2000 inden første startskud går i Hasle den 22. juli. 

Læs mere om Etape Bornholm her 

5 dages løb, 5 forskellige steder på Bornholm. 

Sidste år løb ca. 2200 løbere med. Dertil kom/kommer der ca. 100 løbere pr. dag der er mulighed for at løbe enkeltdagsetape. Det er mandag, onsdag og fredag. Vi "hænger" lidt med deltagertallet i forhold til de sidste 5-6 år. I år har vi skåret en stor del af vores markedsføringsbudget væk, nok hovedårsagen til, at der kan noteres en lille tilbagegang. Men det er helt bevidst. Vi håber vi fremtidigt kan leve på vores gode omtale og det brede kendskab de sidste 25 års afvikling af Etape Bornholm har skabt. Det giver bedre plads på stierne, hvoraf nogle af dem, jo ligger i den specielle Bornholmske natur hvor man normalt ikke kommer så ofte. Glæd dig. 

Vi har en række ændringer med i år. Bl.a. er der nu 5-årsklasser "hele vejen op" på 5-dages løbet. Så du konkurrerer også med løberne på din egen alder. Hammerspurten bliver genindført - og vi har en konkurrence med, hvor du kan gætte din tid. Den der kommer tættest på med sit gæt, får en lille præmie. 

Rønneruten er blevet justeret. Den er stadigvæk præcis 10.000 meter, men nu løber du ned gennem gågaden i Rønne centrum i stedet for Møllegade og Nørregade. Også få andre steder på ruten er den justeret. 

Læs mere om etapeløbet på ovenstående link. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.