Nyheder

Indvielse hjælperservicevogn

Indvies ifm adventsløbet på lørdag

Vores ny hjælperservicevogn er næsten færdig. Der mangler kun lidt elarbejde og en trappe (der kommer i det nye år). Men lørdag, når vi afvikler adventsløbet, bliver vognen officielt indviet.

Selve bilen har vi haft siden i sommers, men efteråret er blevet brugt på, at indrette den med et køkken, gulv m.v., så den er klar til vores løb i 2018.

Ideen med vognen er, at det skal være lettere, at være hjælper ved vores events. Når eventen er overstået, kan hjælperne have et fast sted, de kan gå hen og servicere sig med en kop kaffe og måske lidt at spise. Indtil videre har det foregået lidt tilfældigt fra salgsvognen af. Men nu kommer et fast samlingspunkt.

Vognen skal naturligvis også bruges til at trække vores trailere ud til vores events.

Indkøbet af bilen er sket med støtte fra Brdr. E., A. og S. Larsens legat, der har ydet en hjælp på 70.000 kr samt Sparekassen Bornholms Fond, der har hjulpet med 40.000 kr. til formålet. Nyboes Auto har stået for indkøbet af bilen samt stor hjælp med montering af selve kassen bag på. Stor tak for støtten.

Selve bilen er en Opel Movano (helt ny).

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.