Nyheder

Indetræning lukkes

Ingen indendørstræning fra onsdag kl. 16

Som følge af de nye restriktioner, så lukker al form for indendørstræning fra onsdag den 16. december og frem til mandag den 4. januar - tidlig morgen.

Det betyder også, at vores fitnesslokaler lukker ned.

Vi beklager naturligvis at du ikke kan træne, men det er vigtigt, at vi nu står sammen hen over jul og nytår, så coronasmitten ikke blusser for meget op. På Bornholm ligger vi stabilt med smittetallene, men man ser stigninger andre steder i landet. Lad os stå sammen. 

For en god ordensskyld skal vi oplyse, at i idrætsforeninger godtgøres lukkeperiode ikke i form af refusion i kontingent. Vi er en medlemsejet forening, der dækker hinanden ind. Til gengæld vil vi, til hver en tid, gøre alt hvad vi kan for at holde kontingentet så lavt som muligt. 

Udendørstræning kan fortsætte med de restriktioner der er her (grupper af max 10 personer). Bemærk, at mellem onsdag den 23. december kl. 19:00 og frem til 2. januar 2021 kl. 10:00 er al træning i klubben indstillet. Der er ikke organiseret træning mellem jul og nytår. 

Jeg minder om, at vi på Louisenhøj har en udendørs fitnesspark. Her kan du få adgang til lidt lette træningsvægte m.v. Du kan låne en nøgle (depositum på 100 kr.), som giver adgang til skuret. Bemærk dog, at den skal være afhentet inden fredag kl. 12:00, da vi går på juleferie der. 

God jul - og lad os give den en for fællesskabets skyld. Så er vi klar igen 4. januar. Til et nyt år som forhåbentlig sender corona ad h........ til. 

Claus Clausen

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.