Nyheder

Holdtræning

Hvad skal vi tilbyde af hold, når vores bygning er klar til brug

Når vores nye idrætsbygning er klar til brug, så vil vi få noget, som vi har manglet i mange år, nemlig vores egen sal til holdtræning. Vi får en 110 m2 stor sal uden maskiner, men med masser af forskelligt træningsudstyr i "løsvægt". Altså f.eks. Kettlebell, bolde, pumpsæt og så videre, som kan stå langs væggen eller på hylder etc. i rummet. 

Al vores holdtræning vil blive lagt derind. Salen erstatter til dels de gymnastiksale vi tidligere har lejet, men også vores eget mødelokale, som jo har været brugt i forskellige sammenhæng. Vi skal så ej hellere tage hensyn til møder og anden udlejning. Den nye sal har dog begrænset størrelse, men det er vores indtryk, at der kan være ca. 20-22 udøvere i salen ad gangen.

Når der ikke er holdtræning, er salen naturligvis tilgængelig for alle brugere af huset til gulvøvelser, individuelt. De træningstilbud som vi ligger derind er følgende:

  • kettlebell
  • Crossgym
  • Stram op og Stiv i skroget
  • Mandagstræningen
  • Yoga for løbere

Så kan vi altid være indendørs. 

Men vi vil jo gerne meget mere end det. Hvad skal vi ellers have af holdtræning? Vi sender 3 instruktører på kursus i yoga. Vi vil også gerne have træning med store bolde, pumptræning og så videre og så videre. Også rigtigt gerne noget børnetræning. Fordelen er jo, at vi med egen sal, har plads til alle aktiviteter.

MEN - vi har jo de tilbud, som vi har frivillige instruktører til. Så har du lyst til at udbyde noget træning, så meld ind til Annika eller Claus, så går vi videre med det. Udgangspunktet er, at du kan have din træning på de tidspunkter du ønsker det. Bare det ikke er sammenfaldende med andre tilbud i salen. Kom med ideer til træningstilbud - meld dig gerne som instruktør. Vi betaler altid det et kursus koster plus rejse. Selve træningen er ulønnet, men man får naturligvis de træner tøjpakker vi giver til vores trænere. Mange af de tilbud vi har, kan man jo også træne selv samtidig, så man jo kommer afsted hver eneste gang. Er der enkelte gange man ikke kan, så kan der være afløser på - eller træningen aflyses. Det er forpligtende, men ikke mere end almindeligt sund fornuft, hvor der selvfølgelig også skal være plads til ferier, rejser m.v.  

Annika og jeg glæder os til at høre fra dig. 

 

Claus Clausen

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.