Nyheder

Har du lyst til fest?

Et lille underudvalg der står for vores fester søges

Har du lyst til fest?

Vi søger 2-3 medlemmer, der har lyst til, at stå for årets fester i klubben. Opgaven har hidtil ligget i motionsudvalget, men da festerne er for hele klubben – og ikke kun motionsudvalget – samt motionsudvalget nu vil bruge endnu flere kræfter på deres primære opgave, at lave træning og aktiviteter for motionisterne, så flytter vi opgaven ud af motionsudvalget.

Det drejer sig først og fremmest om:

Grillfestern i juni og medlemsfesten i november. Men, har du andre tanker og måder at gøre det på, så snakker vi om det. Alle ideer er velkomne. Måske du har ideer til endnu flere ting, hvor vi kan ryste medlemmerne sammen.

Vi skal bruge 2-3 i et lille underudvalg til denne opgave. Men bare rolig, du kan naturligvis trække på en masse hjælpere når opgaverne skal udføres. Alt til klargøring, opstilling mv.

Kontakt Claus Clausen på 23 71 35 35 eller cc@viking-atletik.dk hvis du har lyst til denne opgave. Skal der være fest, så lad der være fest.

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.