Nyheder

Genåbning

Som så mange gange tidligere, så må vi lige se, hvad der sker.

Planen for genåbning af indendørsidrætten sker i følgende tre etaper: 
  • Den 21. april åbnes for indendørs idræt i organiseret regi for børn og unge under 18 år uden krav om coronapas. Hvilke sportsgrene, der er omfattet, og hvilke smitteforebyggende tiltag, der skal tages, er endnu ikke klarlagt. Det skal i den kommende tid forhandles af aftalepartierne på baggrund af et fagligt oplæg fra myndighederne.

  • Den 6. maj åbnes indendørs idræt for voksne over 18 år med coronapas. Her skal der ligeledes forhandles om, hvilke sportsgrene der er omfattet, og hvilke smitteforebyggende tiltag der skal tages.

  • Den 21. maj åbnes med coronapas de resterende idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter, som ikke er åbnet i de forrige faser.

I Viking Atletik har vi ikke indendørstræning for børn og unge under 18 år på denne årstid, så åbningen den 21. april får ingen betydning for os. Men vi glæder os over, at dem der har, nu kan komme i gang.

Det vi tilbyder indendørs på denne årstid er først og fremmest svømning og fitness (herunder alle de tilbud der hører under fitness). Hvilke idrætter der åbner den 6. maj og hvilke først den 21., må vi vente og se. Det ligger dog fast, at for os over 18 år, så vil det kræve et coronapas. Det vil sige, at man skal have været smittet (have dannet antistoffer), have en vaccination - eller en negativ coronatest der højst er 72 timer gammel.

Skal vi stille mandskab til kontrol af disse forhold, vil det blive meget udfordrende med fitnessbygningen, da vi ikke har personale til dette. Men det må vi se på. Måske vi kan lave en "vagtordning" blandt frivillige. 

Så snart vi ved mere, så vender vi tilbage.

Husk, at indtil da, så må vi træne fuldt ud, når det gælder udendørsidræt. Så vi er heldige og der er masser af tilbud. Det kan du træne idag | Viking Atletik (viking-atletik.dk)

 

Claus Clausen

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.