Nyheder

Flotte placeringer til Klara

Stillede til start på 1500 m. og 3000 m. ved de Østdanske Mesterskaber i Ballerup.

Flotte placeringer til Klara ved de Østdanske Mesterskaber

 

Klara blev i weekenden hhv. nr. 4 og 2, da hun stillede til start på 1500 m. og 3000 m. ved de Østdanske Mesterskaber i Ballerup.

Det var to meget stærke finalefelter, og Klara var meget tilfreds med sine løb, selvom hendes tider var et stykke fra PR.

Mesterskabsløb er altid lidt specielle. Man ved ikke helt hvordan løbene udvikler sig. Typisk er der gode ”lærepenge” at hente i disse løb.

1500 m. løbet blev afviklet med skubben og masen og benhård kamp om de bedste positioner på banen. Her skal vi nok være lidt mere obs. på ikke at ” være for flink” udtaler Klara´s far og træner Teddy Hansen.

3000 m. løbet blev en taktisk affære med det resultat, at Klara fik nogle af sprinterpigerne med hjem. Det resulterede i en meget spænende afslutning, som heldigvis endte med en flot sølvmedalje til Klara.

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.