Nyheder

Fitnesschip ?

Ekstraordinær mulighed for at hente chip torsdag

Har du endnu ikke fået hentet din fitnesschip, så kan du hente den torsdag den 12. november mellem kl. 18:30 og 19:30. 

Det sker på Louisenhøj, Torneværksvej 20.

Du kommer bare forbi i dette tidsrum, udfylder en seddel der ligger klar, betaler 150 kr i depositum og så får du en kort instruktion og en chip udleveret. 

 

Fitnesslokalerne er åbne, dog med små restriktioner som f.eks. ekstra brug af sprit. Så benyt dig af træningsmuligheden.

 

Flere har spurgt om hvornår man skal have fitnessmedlemsskab. Altså det der koster 300 kr. om året. Det er en brugerbetaling, som vi tager for indkøb af udstyr, leje af lokaler, rengøring, bad og omklædning m.v. Altså udgifter vi ikke har, når vi træner i skoven.... 

Det skal man til alle fitnessudvalgets træningstilbud. Det er selvfølgelig almindelig fitnesstræning, men også Spinning, Stram op, Kettlebell* og crossfit*. 

Når vi åbner ny bygning til foråret, så vil alle vores aktiviteter, som vi har i dag har i gymnastiksale på Søndermarksskolen, Østre Skole og mødesalen på Louisenhøj, flytte til den nye bygning - hvor vi jo får langt bedre vilkår. Al træning inde i bygningen vil kræve, du har fitnessmedlemsskab og egen chip. Til den tid vil det, udover ovenstående være træningstilbud, som mandagstræningen* og yoga* der vil kræve chip/fitness. Men også andre hold som vi opretter til den tid. Forhåbentlig får vi et større holdprogram - så vi har meget at glæde os til. 

 

* - når fitnessbygningen åbner til foråret (eller tidligere hvis booking bliver en nødvendighed). 


Alle indbetalinger af 150 kr. til fitnesschip gavner i øvrigt vores likviditet i forbindelse med det kommende byggeri. Jo færre penge vi skal låne for at få bygningen, des mindre skal vi afdrage og dermed får vi mindre afdrag og en bedre driftsøkonomi. Dermed også bedre vilkår og forhold. De 150 kr. du betaler for chippen, får du igen, når du afleverer den ved udmeldelse. Det har stor betydning for vores økonomi, at vi kan låne pengene af dig i stedet for at banken :-). Skønt at være en idrætsforening. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.