Nyheder

Få betalt dit kontingent

Vigtigt vi hører fra dig

Har du på nuværende tidspunkt ikke fået betalt dit kontingent, så få det meget gerne gjort så hurtigt som muligt. . Så letter du vores administration rigtigt meget. Vi rykker for betalinger ca. den 10. januar hvorefter chip ved restance også vil blive stoppet. 

Betal enten via det tilsendte indbetalingskort eller via mobilpay 32 821 (Viking Atletik). Desværre er vores erfaring, at mange opkrævninger går tabt i PostNords uendelige bunker af tabt gået post. Det er ikke muligt at udsende dem elekronisk, med mindre du tilmelder det til pbs, som vi altid anbefaler. 

Prisen er 800 kr. (med fitness) for hele 2023. 

Er det familiemedlemsskab koster det 1750 kr.

Uden fitness er prisen 475 kr. 

Skriv blot dit navn på indbetalingen, hvis du ikke kender dit medlemsnummer. 

Er du tilmeldt PBS, så klares det af sig selv :-).

Vores administration ligger lidt vandret i øjeblikket, da en del ikke har respekterer udmeldelsesreglerne og har meldt sig ud til tiden. Så der er lidt ventetid på bekræftelser. De skal nok komme.

Melder man sig ud for sent - altså efter den 10. december, så har man dels forhindret et andet medlem i at kunne komme ind, dels påført foreningen en unødvendig udgift til udsendelse af indbetalingskort samt en masse ekstra administration. Tid der kunne være sparet, hvis fristen var blevet overholdt. Derfor skylder man formelt kontingent for det kommende kvartal og samtidig mister du det depositum der er indbetalt for chippen. At melde sig ud for sent betyder, at den gamle restance skal betales, før et evt. medlemskab igen kan opnås - eller at det er muligt, at komme på ventelisten igen. 

Og jo...... udmeldelsesfristen er kendt af alle med en chip til vores fitnessbygning. Dels står der om det, når du har meldt dig ind, altså på selve tilmeldingsformularen og dels skriver alle der får en chip under på betingelserne. Men "fair nok" at glemme det, selvom det giver os en del ekstra arbejde.... 

Andre spørgsmål vi får:

Er du p.t. på venteliste til fitness, så håber vi at vi kan begynde optagelse herfra i uge 3, for jer der står øverst på listen. Lige nu har vi for travlt til, at vi sætte det i værk.

Er du udmeldt til tiden, så minder jeg om, at din chip SKAL være afleveret senest den 10. januar. Du kan jo ikke træne mere, da dit medlemskab er ophørt 31. december, men det er vigtigt, at chippen afleveres, da depositummet ellers går tabt. Chippen spærres ganske enkelt permanet og vil derfor ikke kunne genbruges. Vi har p.t. små 80 chip "ude at svømme".

Flere spørger til muligheden for at sætte kontingentet på pause.... Den mulighed tilbyder vi IKKE. Enten er man medlem eller man melder sig ud. Det er alt for administrativt tungt at skulle administrere en pausemulighed. Det ville reelt så også betyde, at vi skulle have et langt højere kontingent, hvis vi skal tilbyde det. Vi har valgt en billig pris og så et meget smalt tilbud med firkantede regler. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm