Nyheder

Etape Bornholm afmærkes

Etape Bornholm er aflyst - men ruterne afmærkes de enkelte dage

Da restriktionerne vedr. corona blev indført i starten af marts, lå Etape Bornholms tilmeldingstal ca. 30 procent højere end sidste år.

Så vi forventede et deltagertal på over 2700 deltagere. Da 80 procent af deltagerne er tilrejsende og hver deltager "medbringer" 1,4 pårørende til Bornholm (familie m.v), så ville det have betydet ca. 5000 tilrejsende gæster til øen i uge 30, når den 27. udgave af Etape Bornholm skulle have fundet sted.

Nogen har naturligvis ændret planer grundet nedlukningen som følge af Corona.... 20 procent af vores deltagere er fra udlandet. 

Men rigtigt mange kommer alligevel til øen i uge 30 og fastholder dermed deres booking af sommerbolig eller lign. Hvor mange ved vi ikke. Men at det er mange, er der ingen tvivl om, når man læser vores på vores facebookgruppe og de mails vi har modtaget. 

Selvom Etape Bornholm ikke gennemføres i 2020, så får alle alligevel mulighed for at løbe ruterne de enkelte dage. Hver for sig - og uden service. Viking Atletik afmærker startstedet og målet - og vi afmærker også ruterne hele vejen. Så kan løberne - på egen hånd - gennemføre ruterne mellem kl. 10:00 og 19:00 de enkelte dage. Det var jo det, man oprindeligt kom til øen for :-) . Den daglige løbetur skal jo alligevel tages

Denne service har rigtigt mange sendt os søde ord omkring. Så tak for det. 

Læs mere her om hvordan og hvornår det foregår. Om man løber en, to - eller alle 5 etaper bestemmer man selv. Der er ingen tidtagning. 

Det er helt gratis at løbe med. 

Viking Atletik sælger støttemedaljer (Etape Bornholm 2020) som kan købes via vores hjemmeside og over 400 har hidtil købt en medalje. Desværre mister Viking Atletik, og de klubber vi har til hjælp med afviklingen, omkring 1 mio. kroner på aflysningen. Men så må vi håbe på et godt 2021. 

SÅDAN GØR VI DET - LÆS HER 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.