Nyheder

Cykelstart den 3. april

Vi starter op med cykel- og triatlontræning fra onsdag den 3. april - håber du vil være med.

Cykeltræning fra 3. april

Vi starter årets cykeltræning onsdag den 3. april. Derefter kører vi hver onsdag kl. 17 indtil efteråret. Møde sted er Louisenhøj. 

Vi vil gerne have flere hold, men indtil videre byder vi på et hold. Et hold der kører ca. 27-28 km/t. og en tur typisk på ca. 60 km. Syntes du det går lidt for stærkt, så kan du blot lade være med at tage føringer. Går det lidt for langsomt, så er du velkommen til at trække.

I forlængelse af cykeltræningen vil udvalget tilbyde supplerende triatlontræning. Det vil sige, at der lægges løbetræning eller svømmetræningen (Kaolinsøen) ind efter cykeltræningen. Men mere detaljere om det senere.

Bemærk, at triatlontræningen bagefter naturligvis er helt frivillig.

Skulle der være en, der gerne vil have et hold på et andet tempo end de ca. 28 km./t, så byd ind med dette. Så opretter vi holdet. Du bestemmer tempoet.

Vi håber på stor opbakning til denne cykeltræning. Sidste år var vi 5-6 personer på holdet, men et hold på 8-10 (gerne lidt flere), vil være helt super. Så mød endelig op og deltag. Vi samler naturligvis op under vejs, så du bliver ikke sat af – og vi kører i jævnt tempo. Håber vi ses. Deltagelse i onsdagstræningen kræver medlemskab af Viking Atletik – men er du medlem i en anden cykelklub (f.eks. BCC), kan du også køre med.

 

Mandagstræning fra 6. maj.

Fra mandag den 6. maj kl. 18:30 tilbyder vi også mandagstræning. Det er den sædvanlige træning forud for Bornholm Rundt på Cykel. Denne træning er fri og gratis for alle. Der er 4 hold, der kører hhv.:

Hold 1 ledes af Tim Lambrecht, ca. 30-32 km/t

Hold 2 ledes af Carsten Olsen, ca. 27-29 km/t

Hold 3 ledes af Maiken Jørgensen, ca. 23-25 km/t

Hold 4 ledes af John Hansen, ca. 20 km/t

Mere om dette senere

 

Cykel- og Triudvalget

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.