Nyheder

600 har fået chip

Ændret procedure for adgang til vores fitnesslokaler

Siden genåbningen af vores lokaler i juni, har vi ændret en række procedurer for opkrævning af kontingent. Formålet har været at spare penge og effektivisere vores medlemsadministration. Det er lykkedes ganske godt :-)

Tidligere har vi haft nogle udfordringer af forskellige slags. Udfordringer der har været meget omkostningsfulde - og i sidste ende, er der jo kun os selv, medlemmerne, til at betale. Bl.a. at mange har meldt sig ind, fået adgang til vores fitnesslokaler, men har så har valgt ikke at betale kontingentet, når opkrævningen kom.... Her har vi nu ændret proceduren, så man kun kan få adgang, når kontingentet er blevet betalt. Enten via tilsendte opkrævning eller når chippen hentes.

Vi har også opleveret, at kun en meget lille del af vores nøglekort, som vi udleverede, blev returneret ved udmeldelse. Faktisk kun ca. 5 procent....(de kostede ca. 15 kr. stykket). Her har vi nu indført et depositum (de nye chip er langt dyrere), som kun tilbagebetales, hvis man afleverer chippen igen ved udmeldelse. Samtidig er depositummet også bundet op på selve medlemskabet, så en udbetaling er afhængig af, at udmeldelse sker rettigdigt. Desværre har vi tidligere oplevet, at over halvdelen af de udmeldelser vi har fået, først er kommet EFTER at indbetalingskortet var modtaget. Vi har jo en frist der hedder "den 10. i måneden forud for et kvartal". Desværre er det endnu ikke lykkedes at få hverken Nets eller Postnord eller andre til at gøre noget gratis, så udgiften til opkrævning var afholdt - men regningen herfor blev ikke betalt :-) 

Vi håber de nye tiltag vil mindske de udgifter vi har på opkrævninger (forgæves) - ikke mindst, at vi ikke igen og igen skal købe nye adgangschip til fitnessbygningen. 

De første 3 måneder er gået forrygende. Depositummet har haft sin virkning og vi håber på, at det fortsætter. 

Det er selvfølgelig ærgerligt, at det er nødvendigt at ændre vores procedure (måske opfattes de mindre smidige), men tak til jer alle for, at I har taget så godt i mod omlægningen. Husk, at det depositum som vi har indført, bliver udbetalt igen, hvis og når man melder sig ud inden for tidsfristen og afleverer sin adgangschip. Sker det sparer vi i øvrigt også flere ekstra arbejdsgange, så det er også en fordel... 

Indtil videre har ca. 600 af vores ca. 1200 brugere fået konverteret til chip. Det kræver, at du har den nye chip, hvis du skal ind i vores fitnessbygning. Har du fortsat det gamle kort, skal du lige runde vores kontor og have en chip udleveret - og betale depositummet. 

Vi opfordrer alle til at få konverteret fra kort til chip. Ifm vores byggeri, får vi brug for al den likviditet vi kan skaffe. De 150 kr. betyder derfor meget for os, så vi ikke skal ud og låne pengene. Jo færre penge vi skal låne, des mindre afdrag - og dermed kan det være med til, at vi kan holde kontingentet i ro. Så det er i høj grad til vores fælles bedste. 

Tak til jer alle for I har vist forståelse for de nye tiltag. 

 

Claus Clausen

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.