Nyheder

ØDM - 2 mesterskaber

2 gange guld til Viking Atletik

Østdanske Mesterskaber 15. og 16. juni 2019 gav 2 Østdanske Mestre.

 

Afsted fra viking atletik drog Rasmus Hansen, Freja Boss Rasmussen og Anne Juul Jensen mod Østdanske mesterskaber i Atletik.

 

Rasmus måtte trække sig fra sin første konkurrence (1500m) med en forstrækning i hoften. Og netop som Freja og Anne skulle igang med opvarmning på stadion blev konkurrencerne indstillet i en time pga lyn og regn.

Freja løb et godt 1500m løb på 5.21.68, det blev til en placering som nr 5.

Anne gik i diskosringen med sikre kast og fik kastet sig til et Østdansk Mesterskab med et kast på 36,94m.

 

Søndag skulle alle 3 atleter igang igen.

Rasmus løb sin 800m, men var dog præget af sin forstrækning i hoften.

Freja skulle ud på sin farvoritdistance, 3000m, i et meget tæt felt. Hun gik målbevidst til opgaven og fik især på de sidste 300m afvist angreb fra de andre løbere og løb sig derved til titlen som Østdansk mester på 3000m i tiden 11.25.92.

 

Sidste pige i konkurrence var Anne. Efter en tæt konkurrence endte hun på en 4. plads i spydkast med et kast på 27,81m. Afslutningen på weekenden var hendes kuglestødskonkurrence hvor hun tog en sølvmedalje med et stød på 11,33m.

 

En rigtigt flot weekend for Viking Atletiks unge atleter.

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.