Trænere

Carsten og Renes hold

Vi starter vores vintertræning den 23. oktober kl. 16:30. Det er en tirsdag. Alle er velkomne. Vi har flere hold at vælge mellem inddelt efter hvilket niveau du vil løbe. Carsten Andreasen og Rene Hansen har et af disse hold, der løber interval på et oplyst stadion hver tirsdag kl. 16:30. Kom og se om det er noget for dig. Få gode råd om træning og en sjov og spændende intervaltræning. Om torsdagen løber de en halv lang tur i et tempo mellem 4:45 og 5 minutter pr. km. Kom og løb med en masse hyggelig supermotionister på dit eget niveau. Der er også en plads til dig 

   
     
     

Birgers hold

Kom og løb med Birger..... Birger har et hold, hvor der kommer mellem 10 og 20 løbere pr. træningspas. Birger løber både tirsdag, torsdag og lørdag. Distancer på 8-11 km i et tempo på 5:45 - 6 min. pr. km. Vil du med på ture i byen (tirsdag og torsdag) eller skoven (lørdag) med Birger og hans gruppe, så mød blot frem. Han tager rigtigt godt i mod dig.
Vi starter tirsdag den 23. oktober fra Rønnehallen. Det er kl. 16:30. Du kan omklæde og bade i hallen. Kom og prøv Birgers hold, hvis tempoet passer dig. Ellers har vi andre hold, der måske passer dig bedre.

   
     
     

Arnes og Dortes hold

Vil du gerne løbe 6-8 km. i et tempo på ca. 6:15-6:20, så er Arne og Dortes hold noget for dig. De løber både tirsdag og lørdag hele vinteren igennem. Det er om vinteren, at grundformen skal lægges. Mød op fra tirsdag den 23. oktober kl. 16:30 og prøv dette hold. Er du ikke medlem, kan du sagtens løbe med nogle uger, før du beslutter dig for, om du vil blive en fast del af holdet (medlem). Få gode råd om løb og bliv en bedre løber. Vi ses forhåbentlig - du kan altid koble dig på holdet, når det passer dig.

   
     
     

Ingrid og Claus hold

Vil du meget mere med dit løb, så kom og løb med Ingrid Jensen og Claus Clausen. Fra 23. oktober laver vi træning på Rønne Stadion om tirsdagen. Her vil vi arbejde med både koordinationsøvelser, styrketræning, hurtighedstræning, intervaltræning, løbelege mv. En sjov form for træning, der kommer igennem alle de ting, som du har brug for som løber. Har du brug for individuel rådgivning, så taler vi om det til træning, ligesom vi kan hjælpe dig med at tilrettelægge din træning frem mod dit næste mål (overordnet).
Vi løber hver tirsdag - torsdag og lørdag løber vi ture mellem 6 og 10 km. Evt. sammen med andre af holdene.

   
     
     

Lis, Margits og Heidis hold

Tre dygtige og erfarne løbetrænere står klar med et hold til dig. Det gør de fra den 23. oktober kl. 16:30. Om tirsdagen løber de - Margit, Heidi og Lis - intervaltræning på stadion. Det kan f.eks. være 10-20-30 træning. Masser af spændende løbetræning og interval samt gode øvelser, som giver dig styrke og smidighed som løber. Torsdag og lørdag er der længere tur i et tempo på mellem 6.40 og 7 min pr. km. Mulighed for delt hold. Kom og vær med på holdet - det er super god motionstræning

   
     
     

Pouls hold 

Poul Sørensen - Viking Atletiks mest erfarne træner - står klar til dig, når vi mødes den 23. oktober på Rønne Stadion. Det er kl. 16:30. Poul har et hold, som du som motionist altid kan være med på. Også selvom du godt kan lide, at løbe langsomt. Poul er meget alsidig. Korte intervaller, løbelege, sprint, koordinationsøvelser m.v. om tirsdagen og bakkeintervaller i skoven om lørdagen.

   
   
     
 Oles hold - tilgår    

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.