Begyndertræning starter den 2. april

VI STARTER OP IGEN I FORÅTET 2020 - på gensyn

 

 

Kom og vær med - alle kan deltage*.

* Kræver medlemskab af Viking Atletik - Du kan dog sagtens løbe med et par uger, før du melder sig ind.

Mød også Viking Atletiks begyndertræning på facebook

Du kan hente vores flyer (PDF -tryk her)

 

Der er 4 forskellige begynderhold, der løber i hvert sit tempo. Vi kalder holdene: 7, 7½, 8 og Snegleholdet. Hold 7 løber hurtigst og hold 8 langsomst. Desuden har vi en Sneglehold, der løber sit helt eget program - kortere distancer end begynderholdet. Du vælger selv, hvor du vil løbe.

Se guide nederst på denne side, som måske kan hjælpe dig til det rigtige hold - -

Genstartshold. Dette hold henvender sig til dig, der har været skadet et stykke tid, eller skal i gang efter en pause. Vi tager udgangspunkt i 3 km. med to indlagte pauser/opsamling og bygger på med ca. 150 meter pr. træningspas. Der er 4 genstartshold, der er niveau opdelt. Der kan være forskelle på de enkelte hold, hvor meget man øger fra gang til gang. Træneren orienterer om det.

Etablerede hold. Vi har 7 etablerede hold der løber forskellige distancer og hastigheder, så du kan vælge det, der passer dig. Holdene er meget forskellige og tilbyder lidt af hvert. Bl.a. også balancetræning, styrketræning, intervaltræning og meget andet spændende. 

PowerWalk. Vi har samtidig et gå hold, der træner PowerWalk. 

Se hvilke hold vi har og hvem der er træner her (foreløbig liste) (åbner PDF fil) - samme med billeder her (åbner PDF fil)

Træningen kan også bruges som fortræning til Royal Run, der afvikles den 10. juni 

 

Træningen starter tirsdag den 2. april kl. 16:40. Der løbes hver tirsdag kl. 16:40 og hver lørdag kl. 10:30 frem til oktober 2019. De første 2 gange der trænes, startes med en orientering om træningen. Det er muligt at skifte hold i forløbet.


Træningen foregår i Nordskoven. Træningen starter ved Bornholms Efterskole. Bemærk, at vi mødes og varmer op på skolens område (boldbanen), så respekter anvisninger og at ophold kun er tilladt på boldbanen. Parkering skal foregår ved Antoinettevej eller på Haslevej. Cykler kan parkeres ved mødestedet.Selve løbetræningen finder sted i skoven (Statsskoven)


Træningen starter med fælles opvarmning for alle - og alle træningspas afsluttes med udstrækningsøvelser inden for grupperne.

Begyndertræningen og snegleholdet: I løbet af de 6 måneder kommer du til at kunne løbe 5 km. i et stræk. Træningen er tilrettelagt således, at vi træner mere end 5 km i slutningen af forløbet, men det er med pauser. Det er nødvendigt, når vi skal løbe 5 km. uden pauser senest til oktober. Og tro mig. det når du også.

Træningen er kun for deltagere der vil løbe i begyndertempo ! Ønsker du at løbe på vores genstartshold, eller et af de etablerede løbehold vi har, vil dette blive anvist. Der 4 genstartshold og 4 etablerede hold, der alle løber i forskelligt tempo.

Se træningsprogrammet der følges her (PDF)


Efter forløbet kan deltagerne indgå på Viking Atletiks øvrige træningshold, fortsætte på egen hånd eller i andre klubber.

For at deltage skal man være medlem af Viking Atletik. Dette kontingent koster 125 kr. i kvartalet. Eller 450 kr. pr. kalenderår. Du betaler kun fra den dato du melder dig ind. Du kan sagtens deltage 2 uger før du beslutter dig om du vil det.  Du kan indmelde dig her

For kun 300 kr. ekstra om året, kan du få adgang til vores fitnesslokaler. Som medlem kan du deltage i ALLE de træningstilbud vi har i klubben, altså alle de træningstilbud du finder på disse sider. 

Ønskes yderligere oplysninger: Telefon 23 71 35 35 eller cc@viking-atletik.dk

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.