Begynderløb og PowerWalk

FORMIDDAGSHOLD - kl. 09:30

Onsdag den 3. oktober starter vi begyndertræning i løb og powerwalk

BEMÆRK denne træning stopper med udgangen af marts 2019. Derefter henvises til sommertilbuddet - læs mere her

  • Fælles opvarmning
  • Træning - enten på løbehold eller PowerWalk
  • Udstrækningsøvelser 
  • Slutter af med en kop kaffe eller te og vi taler om hvordan vi kommer videre

Træningen kræver medlemskab af Viking Atletik, men du kan sagtens være med 14 dage, før du beslutter dig for, om du vil melde dig ind. Så kom bare og prøv os

Træningen starter helt fra bunden. Stille og roligt, så alle kan være med. Vi bygger langsomt på, så du vænner dig til det. 

Træningen finder sted på Torneværksvej 20 hver onsdag kl. 09:30 (formiddagshold). Vi træner hver onsdag fra oktober til april.

Bemærk, at som medlem af Viking Atletik, kan du "gå til" alle de træningstilbud vi har. Du betaler kun ét kontingent - det giver adgang til alle vores træningstilbud. 

Eksempel på start af løbetræning: Vi går og løber skiftevis 1 minut. Det gør vi 7 gange. Næste gang bygger vi på, så nogle af turene er på 2 minutter. Gangen efter igen løber vi 3 minutter. Stille og roligt løber vi længere og længere, så du til sidst vil kunne løb flere kilometer uden pause. Vil du løbe kortere eller længere, så bliver der også mulighed for det. Vi løber på Rønne Stadion, så vi samler op hele tiden. 

Powerwalking er i princippet det samme som en rask gåtur. Men det er også en motionsform, hvor alle kan være med. Når det kaldes motion er det fordi, gåturen speedes op - skridtlængden er større end ved en almindelig gåtur og hastigheden er højere.

I modsætning til løb, som har en svævefase, hvor du ikke er i kontakt med jorden, har du i powerwalking hele tiden én fod i underlaget, hvilket sænker de stød, der hellers forplanter sig gennem kroppen på hver landing. Dermed er det en meget mere skånsom form for motion end løb.

Gang er mere skånsomt end løb - kom og vær med

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.